|

Introcoachen!

Waarde leden,

Roeien is de mooiste sport die er bestaat. Vorig jaar hadden we maar liefst 37 intro-teams en dit jaar zullen het er naar alle waarschijnlijkheid nog meer zijn. Om de intro-leden de sterren van de hemel te laten roeien hebben we ook dit jaar weer introcoaches nodig!  Coaches met enthousiasme, motivatie, inzet en geduld. Coaches die de komende introleden kunnen/willen/zullen laten zien hoe te roeien en bovenal hoe te winnen. Coaches met passie, toewijding, overtuiging en wilskracht. Opdat de beginnende roeiers dit van hen over zullen nemen, zich Sauriër gaan voelen en allen met volle overgave toe zullen trainen naar de introsprints ter afsluiting van de afroeiperiode.

Na het opgeven van je intro-duo  zal je een e-mail  ontvangen met extra informatie over data, ondersteunding voor coaches en andere zaken.

Geef je snel op door te mailen naar: competitie@msrvsaurus.nl

Met rood-witte groet,

Myriam Bruijne
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden