SIR 2018

You can change the language! Click on the flags in the upper right corner.

Er is een pendelbusje van het station naar Saurus! Bel een van de volgende nummers:

Fleur: +31652736377
Marcel: +31648950081

Welkom!

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert M.S.R.V. Saurus voor de vierde maal de Saurus International Regatta (SIR). Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, omdat deze onderdeel is van de viering van het 25-jarig jubileum van het Verdrag van Maastricht. Het document dat ten grondslag ligt aan de Europese Unie en de internationale samenwerkingen die ook voor onze wedstrijd vanzelfsprekend zijn. Wij werken samen met de Gemeente Maastricht en Europe Calling om de SIR een waardig onderdeel te maken van deze viering

De wedstrijd is een tweekamp over 1500 en 250 meter en vindt plaats op de Zuid-Willemsvaart te Maastricht. De SIR is onder meer een bijzondere wedstrijd omdat het de eerste grensoverschrijdende wedstrijd is: de start in België, de finish in Nederland.

Op deze prachtige dag kunnen jullie allen genieten van de bourgondische charmes die Limburg te bieden heeft. Op het mooiste en rustigste roeiwater van Nederland belooft het een mooie wedstrijd te worden. Velden die gestart worden zijn onder andere c4+, 1x, 4+, 8+ en mix8+.

We hopen jullie allen in grote getalen te mogen ontvangen.

Met rood-witte groet,
SIRcie ’16-’17