Oud Saurus

“Waren de boten van hout waren de roeiers van goud.”

Vroeger was alles beter. Vanuit deze visie verzamelen in Oud-Saurus zich de oud-leden van MSRV Saurus die de vereniging ook na hun studententijd nog een warm hart toedragen en haar willen ondersteunen: financieel, met hun kennis en hun netwerk. Daarbij blijven de leden van Oud-Saurus onderling makkelijk in contact omdat zij op borrels oude kroegavonden laten herleven. Ook hebben Oud-Saurus leden een handig hulpmiddel om hun kinderen te vertellen hoe mooi studeren was: door uit de jaarlijkse mail en magazine voor te lezen bij het slapen gaan (en eigen sterke verhalen toe te voegen).

Oude kroegavonden herleven
Eén van de bestaansredenen van Oud-Saurus is dat het ons hart goed doet om oude tijden te laten herleven. Soms willen wij op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen bij het oude thuishonk, en soms willen wij weer eens lekker samen aan de bar te hangen. We organiseren daarom jaarlijks twee borrels (tijdens de Heineken en de Slotwedstrijden) en versturen standaard één nieuwsmail en één Oud-Saurus Magazine per post. Wanneer dit plaatsvindt kunt u zien in het jaaroverzicht.

Support Saurus
Wij, de oud-leden, ondersteunen Saurus zodat ook de volgende generaties genieten van hun studententijd: zodat zij alles er uit kunnen halen wat wij er ook uitgehaald hebben, en meer. Door veranderend overheidsbeleid wordt de studententijd verkort waardoor kennis bij de vereniging afneemt. Studentenroeien is een kapitaalintensieve sport waar veel kennis en inzet bij komt kijken. Daarom steunen wij de club zowel financieel, als met onze kennis en met ons netwerk.