Club van 100

Beste lezer,

Roeien, de mooiste sport die er is, een combinatie van kracht, souplesse, conditie en ritmiek. Helaas groeit geld niet aan bomen en willen we als Saurus wel groot kunnen blijven dromen. De Club van 100 heeft zichzelf dan ook ten doel gesteld Saurus meer en harder te laten varen in alle geledingen van Saurus door financieel bij te dragen aan activiteiten die hiermee verband houden. De Club van 100 is een stichting met 90 leden die jaarlijks 100 euro om deze doelstelling te bereiken.

Hoofdzaken waarin we jaarlijks investeren zijn:

- Bijdrage aan de kosten van professionele begeleiding van roeiers;

- Sponsoring wedstrijdpakjes van de wedstrijdroeiers;

- Sponsoring van binnen- en buitenlandse roeiprojecten. Denk hierbij aan een uitzending voor de bond, ringvaart regatta, Women’s Head of the River in Londen, een extra trainingskamp of de elfstedentocht.

Wij verwelkomen zowel aanvragen vanuit de competitie- als de wedstrijdsectie. We willen er waakzaam voor zijn geen sponsor van snoepreisjes te worden en projecten waarvoor serieus getraind wordt aantrekkelijker te maken voor leden. Hierna houden we nog een bedrag over om jaarlijks te sparen voor grotere zaken die zich aandienen vanuit de vereniging of anderzijds. In dezen wordt de inbreng van leden van de Club van 100 in het bijzonder op prijs gesteld.

Jaarlijks zijn er twee (afgekochte) borrelbijeenkomsten voor de leden van de Club van 100: op de Saurus International Regatta in Maastricht in de vroege lente en de NSRF Slotwedstrijden te Amsterdam begin juli. Op de eerste bijeenkomst vindt tevens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats met een financiële verantwoording en ruimte voor nieuwe ideeën wat te financieren.

Wij horen graag zowel van projecten waar we kunnen bijdragen aan een meer welvarend Saurus, als van potentiële nieuwe leden (ouders, (oud)-leden, externen) – eigenlijk iedereen die Saurus een warm hart toedraagt en graag bij wilt dragen! Wij zijn bereikbaar per mail via clubvan100@msrvsaurus.nl.

Met vriendelijke groet, het bestuur van de Club van 100,

Voorzitter: Jacq Linssen
Penningmeester: Maarten Edie
Secretaris: Amée Leferink
Algemeen bestuurslid I: Myriam Bruijne
Algemeen bestuurslid II: Sara Franke