|

Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp

Waarde leden,

De Winterwedstrijden waren een succesvol weekend voor Saurus. Daarna is er weer gewoon hard verder getraind. Aankomend weekend zal de 46e editie van de Heineken Roeivierkamp plaatsvinden op de Amstel, misschien wel de leukste wedstrijd van het langebaan seizoen. Tijdens deze wedstrijd worden er vier verschillende afstanden afgelegd: op zaterdag de 2500 meter en een 250m en op zondag 5 kilometer en 750 meter. De eindscore wordt berekend door alle afstanden terug te rekenen naar een 250 meter tijd. Door deze vier 250 meter tijden bij elkaar op te tellen wordt de eindscore berekend.

De EJD en EJL zullen weer in hun vertrouwde 8+ het water op gaan. Aangezien er geen 4+ veld is op de Heineken zal EJZ in een combi met Argo dit weekend ook in de 8+ starten. De EJLD stappen in een nieuwe opstelling in de 4*. Julia van Koeveringe kan starten in een combi met Triton en Orca. Weten de eerstejaarsploegen dit weekend ook weer klassementspunten binnen te slepen?

Anne-Aimee en Keet van de MGLD hebben ook een leuke boot bij elkaar verzameld. Zij zullen starten met Lotte Demmink van Argo en Lytske van Wijngaarden van onze eigen EJLD. Onze oud-wedcom Nienke Spaargaren zal deze dames sturen. Dominique Vrouwenvelder stapt samen met haar dubbeltwee partner en de andere Phocas 2x dit weekend ook in de 4*.

Op zaterdagavond om 20:30 zal de Oud-Saurus borrel plaatsvinden in de Hesp (Weesperzijde 130, Amsterdam). Ik hoop velen van jullie te begroeten dit weekend langs de kant en tijdens de borrel!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden