|

Voorbeschouwing Winterwedstrijden

Waarde leden,

Komend weekend zullen de Winterwedstrijden in Delft plaatsvinden. Voor de eerstejaars ploegen zal dit de eerste kans zijn op het behalen van klassementspunten! Op zondag zullen alle eerstejaarsploegen nog een keer starten in het beginnersveld om extra wedstrijdervaring op te doen.

Om zoveel mogelijk roeiers te laten starten zullen er enige combinatieploegen te vinden zijn op het water. Op zaterdag zal Wies van der Heijden starten in een Pelargos/Saurus combi in het DEJ4+ veld. Kirsten Reijbroek zal met dezelfde dames van Pelargos zondag in het DB4+ veld starten. Anouk Lamers zal op beide dagen invallen bij Thêta. Afgelopen weekend heeft zij in Gent al samen getraind met Thêta, dus deze combi is er helemaal klaar voor!

Ook het grootste deel van de ouderejaars roeiers zal dit weekend op de Schie te vinden zijn.

Dominique Vrouwenvelder loopt de komende maanden stage in Nijmegen en zal dit seizoen met Thamar Kroes van Phocas het LDDev2x klassement starten. De Phocas/Saurus combi zal ook dit weekend aan de start verschijnen. Deze combi zal Anne-Aimee Dabekaussen en Keet van den Heuvel als concurrent tegenkomen. Voor deze dames zal het, na een succesvolle Ergohead, de eerste wedstrijd in de boot zijn. Ook voor Henry Harrison en Till Wichmann zal dit de eerste wedstrijd in de dubbeltwee zijn. Camiel Coolen heeft inmiddels al vele kilometers in de skiff kunnen maken en zal nu in het beginnersveld kunnen starten. Gerard van der Velden stapt  weer in zijn vertrouwde skiff.

De MGZ dubbeltwee bestaande uit Thomas de Bekker en Laurens Goderie zal helaas niet kunnen starten door een blessure. Laurens zal bij Skoll invallen in de 4+ om toch de 5 kilometer lange strijd aan te kunnen gaan.

Ik hoop velen van jullie in Delft te zien dit weekend om de roeiers aan te moedigen!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Zaterdag

Blok 1, 10:00
DEJ 8+                  EJD
DEJ 4+                  Pelargos/Saurus combi (Wies)
LDEJ 4*                EJLD en Thêta/Saurus combi (Anouk)

Blok 2, 13:00
LEJ 8+                  EJL
EJ 4+                    EJZ
E 1x                      Gerard
B 1x                      Camiel

Blok 3, 16:00
G 4+                     Skoll/Saurus combi (Laurens)

Zondag

Blok 4, 10:00
LDB 4*                  EJLD en Theta/Saurus combi (Anouk)
LG 2x                    TJL
LDG 2x                 MGLD en Phocas/Saurus combi (Dominique)

Blok 5, 13:00
B8+                       EJL
DB8+                    EJD
B4+                       EJZ
DB4+                    Pelargos/Saurus combi (Kirsten)

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden