|

Kamprechterscursus

Waarde leden,

Op 2 juni 2018 zal de 5de editie van de Saurus International Regatta plaatsvinden. Om deze dag succesvol te laten verlopen hebben wij de hulp nodig van vrijwilligers! Naast de gebruikelijke shifts hebben wij ook kamprechters nodig. Heb jij interesse om de SIR in goede banen te leiden, maar ben je nog niet in het bezit van een kamprechter predicaat? Dan hebben we hier de oplossing voor! Op woensdag 17 januari (vanaf 19:00) wordt er op Saurus een kamprechterscursus aangeboden. Hierop volgend zal er op woensdag 24 januari een examen afgenomen worden. Na het behalen van je kamprechter  predicaat kun je de taak van kamprechter uitvoeren op de SIR evenals op andere nationale roeiwedstrijden. Deze kamprechterscursus wordt gratis aangeboden.

Als kamprechter (scheidsrechter) vorm je vaak een brug tussen de deelnemers en het publiek aan de ene kant en de wedstrijdorganisatie aan de ander kant. Je bent een belangrijk onderdeel van de wedstrijdorganisatie tijdens het evenement. Dit geeft je de kans om eens achter de schermen van een wedstrijdorganisatie te kijken terwijl je een cruciale rol binnen onze wedstrijd vervult.

Pak deze kans en schrijf je in via de evenementenregistratie!

Met rood-witte groet,

Luc Fey
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus


Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden