|

Voorbeschouwing NKIR

Waarde leden,

Morgen 9 december zal de 28e editie van de NKIR (of eigenlijk heet het sinds dit jaar de EKIR) plaatsvinden in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. In de sporthal staan twee lange rijen ergometers en zullen alle roeiers een virtuele 2K afleggen. Ergometers zinken, maar toch is de NKIR een waardevolle wedstrijd die fysiek en mentaal het uiterste vraagt van de deelnemers. De wedstrijdroeiers en clubheren hebben de afgelopen weken vele uren afgezien op ergometers en mogen zich morgen gaan bewijzen door 2K af te leggen!

’s Ochtends mogen de clubheren de spits afbijten. Vervolgens zullen de ouderejaars wedstrijdroeiers aan de beurt zijn. Ze zullen allen tot het uiterste gaan om een PR neer te zetten.

Voor de eerstejaars zal de NKIR een eerste krachtmeting van het seizoen zijn. De ergometers van de eerstejaars zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor er gezamenlijk 2K afgelegd wordt. Dit maakt het extra leuk, want zo strijd je niet alleen voor jezelf maar ook voor elkaar.

Het belooft een spannende dag te worden en ik wil jullie dan ook graag van harte uitnodigen om de roeiers aan te komen moedigen!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Tijdschema

09:15 HCl: Daan Grievink, Jasper Keuning, Gavin Shields, Daniel Golden, Onno Wetzels

10:00 LDG: Dominique Vrouwenvelder

10:30 DG: Anke Gielen

10:45 LG: Henry Harrison

11:00 LG/G: Thomas de Bekker (G), Till Wichmann (LG)

11:15 G: Laurens Goderie

14:15 SB: Camiel Coolen

14:45 M: Gerard van der Velden

15:15 DEJ4: Anouk van der Linden, Wies van der Heijden, Anouk Lamers, Sophia Klerks

15:30 EJ4: Karel van Melle, Luc Cornielje, Coen Wielinga, Tom Lansink

15:45 LDEJ4: Julia van Koeveringe, Zilla Kuiperes, Evy Paulussen, Lytske van Wijngaarden

16:30 LEJ8: Alexander Saelmans, Jorge Gomez, Luuk Wilhelm, Jeroen Woudstra, Luke Hussell, Rik van Mierlo, Ivo Hermans, Linus Becker

17:00 DEJ8: Vianne Vogels, Svenja Hoevelmann, Simone Smolders, Pieke van der Beek, Noortje van den Bogaert, Marit van Steen, Kirsten Reijbroek, Kimberly Janssen

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden