BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Nabeschouwing Thêta Herfstregatta

Afgelopen weekend vond de Thêta Herfstregatta plaats met daarin twee Saurus ploegen aan de start. Op de zaterdag maakte de Herfstregatta haar naam meteen waar, het viel namelijk met bakken uit de hemel. Onze dames lieten echter zien dat zij niet van suiker zijn gebouwd en roeiden naar een 2e plek voor de gladde vier en een 7e plek voor de dubbeltwee.

Zondag waren de omstandigheden gelukkig veel beter waardoor de 4200 meter al meteen veel leuker leek. Dat Sauriërs meer van de lange adem zijn bleek wel uit de uitslag, het viertje vloog uit de start en lieten de dames voor hen hard werken om hun eerste plaats vast te houden. Helaas was het niet genoeg om de eerste taart van het seizoen te pakken. Maar de dames zijn vastbesloten om volgende race die tweede plek in te ruilen voor de eerste plaats! Het tweetje voer een solide wedstrijd en wist zelfs een boot in te halen waardoor ze uiteindelijk twee plekken wisten te stijgen in  het klassement.

Tenslotte, de boten zijn nog heel, er zijn veel bokaalpunten binnengesleept, al met al een mooi weekend voor Saurus. Wil jij onze dames volgen in hun strijd om de winst van de Najaarsbokaal? Dat kan, in het weekend van 21/22 oktober zullen zij de Asopos Najaars starten!

Met rood-witte groet,

Luc Fey

Competitiecommissaris h.t der M.S.R.V Saurus


Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden