BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Amstelbeker

Waarde leden,

Zondag 24 september zal in Amsterdam de prestigieuze Amstelbeker plaatsvinden. Saurus zal hier met een volledige zware mannenacht aan de start verschijnen! Deze acht bestaat uit Gerard van der Velden, Camiel Coolen, Thomas de Bekker, Alexander Pennings, Laurens Goderie, Gavin Shields, Daan Grievink en Jasper Keuning, gestuurd door Annelies van Engelen.

Tussen de Berlagebrug en de Hoop zullen er 750 metertjes geroeid worden. Om 13.15 zal de time-trial van de studentenverenigingen heren acht beginnen. Saurus start deze als laatste van de 15 ploegen. Na de time-trial zal er volgens het knock-out systeem, boord-aan-boord, gestreden worden voor de overwinning. Het belooft een waar spektakel te worden!

Ik hoop velen van jullie in Amsterdam te zien om de mannen aan te moedigen!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Tijdschema
13:15: time-trial
14:16: voorwedstrijden
15:56: kwartfinale
16:20: C-finale
16:48: halve finale
17:42: A-finale
17:54: B-finale

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden