BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Cottwich

Waarde leden,

Het academisch jaar is nog maar net begonnen, maar de middengroepen zijn al hard aan het trainen. MG(L)D zal aanstaande zondag 17 september naar Almelo afreizen om daar alweer hun eerste wedstrijd van het seizoen te starten: de 22e Cottwich Almelo Regatta. Na een zeer succesvol competitieseizoen met veel taart, traint Dominque Vrouwenvelder nu weer met de wedstrijdsectie mee. Evy Paulussen doet de eerste ervaringen op met het ouderejaars roeien. Na zich een jaar ingezet te hebben voor de wedstrijdroeiers van Saurus, heeft Anke Gielen nu zelf weer het roeien opgepakt.

Deze 5 km lange wedstrijd zal afgelegd worden in een skiff en twee dubbeltweetjes. Eerst zal ondergetekende in het ‘ochtendblok’ van 12.30 de 5 km afleggen in de skiff. Daarna zullen zowel Dominique Vrouwenvelder en ikzelf in de dubbeltwee starten. Kort daarna starten ook Evy Paulussen en Anke in dezelfde heat in de dubbeltwee. Het belooft een mooie wedstrijd te worden met interessante tegenstanders!

Met rood-witte groet,

Saskia Verhoef

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Tijdschema

• Blok van 12.30: Saskia Verhoef, DSB1x
• Blok van 14.30: Dominique Vrouwenvelder en Saskia Verhoef, DE2x
• Blok van 14.30: Evy Paulussen en Anke Gielen, DE2xReacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden