BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Slaapplaatsen Introductieweekend

Waarde leden,

Er zijn nog enkele slaapplaatsen voor de vrijdag- en zaterdagnacht van het introductieweekend beschikbaar. Introcoaches en andere betrokkenen hebben eerder bericht ontvangen over de voor hen gereserveerde slaapplekken. Er kan tot donderdag 31 augustus 20:00 ingeschreven worden voor slaapplaatsen via de evenementenregistratie. Een slaapplek houdt in dat er een matras voor je beschikbaar is, neem zelf een kussen en slaapzak mee. Let op: wanneer je niet ingeschreven staat voor een slaapplaats, kan je niet op het terrein verblijven. Je zal dan verzocht worden het terrein te verlaten en met het openbaar vervoer of een taxi voor eigen kosten terug naar Maastricht moeten reizen. Voor vragen ben ik per mail of telefonisch bereikbaar.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden