|

Saurus goes Budapest!

Waarde leden,

Ondanks dat het wedstrijdseizoen voor zowel wedstrijdroeiers als clubroeiers in volle gang is en er hard gestreden wordt om taarten en blikken, kriebelt er iets. Die Bosbaan, de WAB en die ene baan in Tilburg: Daar kennen ze ons inmiddels wel. Het wordt tijd om weer internationaal te gaan.

Tot onze grote vreugde is Saurus dan ook uitgenodigd door de universiteit van Budapest om deel te nemen aan de grote Donau-regatta. Een team van acht roeiers, een stuur en een lieftallige reisleidster zullen morgenochtend in het vliegtuig stappen om zaterdag op de Donau een 2K te verroeien.

Het team zal bestaan uit Kirsten Reijbroek, Juliette van de Boel, Ida Dommerholt, Paulien Brandsen, Irene van de Baan, Erik Meis, Ivar Jole en Michel Koopmans. Margot Beelen gaat een poging wagen ze in een rechte lijn door die klotsbak van een Donau te leiden op de stuurpositie en onze competitiecommissaris Birgit Bekker zal vanaf de kant morele steun bieden. Die morele steun zal niet onbelangrijk zijn aangezien deze boot als enige mix-boot mee zal varen in het ervaren heren-veld.

De in het Hongaars genaamde Dunaï Regatta is echter niet alleen een roeiwedstrijd. Op de kade zal het roeien afgewisseld worden met andere sporten die variëren van officiële bierpong-wedstrijden tot cheerleaden en beachvolleybal.  Onderaan vinden jullie een link met de aftermovie van afgelopen jaar.

Saurus wint de Dunaï Regatta, B’vo!

Met rood-witte groet,

Michel Koopmans
Penningmeester h.t. der M.S.R.V. Saurus

https://www.youtube.com/watch?v=nTcHk1iKtXg

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden