BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Amstel SkollCup

Waarde leden,

Aankomend weekend zullen we weer afreizen naar de Bosbaan voor de Amstel Skøll Cup. De eerstejaars zullen hier hun tweede competitiewedstrijd starten, en ook voor de clubdames- en heren is eindelijk het moment aangebroken voor de eerste wedstrijd van de Vlietbokaal. Na de successen op de HNOT en Tweehead belooft het weer een spannend weekend te worden!

Op zaterdag zal de wedstrijd afgetrapt worden door de dames van Saurus 2 en Saurus 1. Zij zullen een voorwedstrijd en een finale van 1000m varen. Gelukkig hoeven ook de clubdames niet al te lang met hun zenuwen rond te lopen, aangezien zij om 9:20 aan de start van de 2k mogen verschijnen. In de middag zijn de dames van Saurus 4 en de Heren Top C4+ aan de beurt. De dag zal afgesloten worden met een nu al memorabele race van Anke Gielen en ondergetekende in het Wedcom-Compo 2x veld.

Op zaterdagavond zullen we, zoals het de competitieroeiers betaamd, de eer van Saurus hoog houden op het SkollCup feest. Kaartjes hiervoor kunnen op zaterdag bij mij afgehaald worden en kosten €3.

Op zondag wordt het paasontbijt overgeslagen en staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Saurus 5 mag op deze ochtend het spits afbijten, gevolgd door de Clubheren die hun eerste wedstrijd van het seizoen zullen varen. Na de winst bijna binnengesleept te hebben op de Tweehead zijn Roos Rooijakkers en Dominique Vrouwenvelder vastberaden om deze zondag als eerste over de finish te komen. Zullen zij het Saurus record op de 2 kilometer verbeteren?

Op zondagmiddag mag Saurus 3 dan ook eindelijk hun eerste wedstrijd starten, gevolgd door de Dames Top C4+. Op de HNOT misten zij de A-finale op een nippertje, dus ook dit belooft een spannende race te worden. De dag wordt wederom afgesloten met een bestuursnummer. In de babysaurus zal onze voorzitter Lotte Hoogkamer haar eerste wedstrijd in de skiff afleggen. Komt u haar allen aanmoedigen!

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden