BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Aanvragen Club van 100

Waarde leden,

Roeien, de mooiste sport die er is, een combinatie van kracht, souplesse, conditie en ritmiek. De Club van 100 heeft zichzelf dan ook ten doel gesteld Saurus meer en harder te laten varen. Dit middels financiƫle bijdragen voor activiteiten die hiermee verband houden.

Iedereen is in de gelegenheid een financiĆ«le bijdrage aan te vragen bij de club van 100. Er zijn een aantal vereisten opgesteld voor de aanvragen. Dit document is te vinden op de site – vereniging – bestanden – ”Vereisten aanvraag club van 100”.

De aanvragen kunnen verstuurd worden naar clubvan100@msrvsaurus.nl met in de cc voorzitter@msrvsaurus.nl. Gelieve de aanvragen uiterlijk twee weken van tevoren mailen.

Met rood-witte groet,

Lotte Hoogkamer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden