BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Reminder: mentorschap 2017

Waarde leden,
Over een aantal maanden is het zomervakantie en op 21 augustus 2017 begint een van de grootste evenementen van het jaar voor Saurus. Voor sommigen wat langer geleden, maar dan staat de introductieweek voor nieuwe studenten weer voor de deur. Een evenement waarvan velen hun eerste keer niet vergeten. Saurus organiseert op dat moment veel activiteiten en evenementen waar potentiële leden langs komen om van de sfeer, het roeien en onze biertjes te proeven. Dit zijn momenten waar Saurus op de kaart wordt gezet wat hopelijk in september tot een groot aantal inauguraties leidt. Een ontzettend belangrijk element in de promotie van Saurus zijn de mentorgroepjes.  Mentoren leggen het persoonlijke contact en raken bevriend met de nieuwe studenten die net uit huis zijn gegaan en aan een nieuwe studie beginnen. Lijkt het jou wat om Saurus te laten zien aan een groepje nieuwe studenten? Ben jij een sociaal ingesteld individu en kan jij goed uit de voeten met promotie? Dan zoekt de WIACIE jou voor het jaar 2017!
Schrijf je uiterlijk 11 april per tweetal in door een mail te sturen naar secretaris@msrvsaurus.nl. Groepjes worden namelijk door twee Sauriërs begeleid. Vaak is het zo dat er gelukkig een groot enthousiasme heerst voor het mentorschap, dus na een loting wordt er bekend wie de zekerheid van het begeleiden van een groepje hebben. Mocht jij helaas net buiten de boot vallen, is er de mogelijkheid tot inschrijving bij de WGI waarna je deelneemt aan de vrije loting. Meld je in ieder geval snel bij mij aan met een vriend of vriendin uit je genootschap, wedstrijdboot, jaarteam, compoboot of commissie!
Met rood-witte groet,
Max Straatman
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden