BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Bestuurs-interesse borrel 22 maart

Waarde leden,

Het roeiseizoen is begonnen, en hoewel de zomer nog ver weg lijkt, is het de hoogste tijd om naar de toekomst te kijken. 11 september 2017 zal bestuur Hoogkamer plaats moeten maken voor een nieuw bestuur, dat zich een jaar lang in mag zetten om onze geliefde M.S.R.V. vooruit te helpen. Een fantastisch jaar waarin de mooiste sport centraal staat, waarin je leiding geeft aan de mooiste vereniging van Nederland, je als team uitdagingen aangaat, je jezelf en elkaar beter leert kennen, samenwerkt met je eigen bestuur en andere besturen en jezelf persoonlijk kan ontwikkelen. Kortom, een jaar om nooit te vergeten! Hiertoe wordt woensdag 22 maart om 20:30 uur de bestuurs-interesse borrel gehouden voor alle leden met interesse in een bestuursfunctie aankomend jaar of in de jaren daarna.

Bij de bestuurs-interesse borrel zal worden uitgelegd wat bestuurswerk inhoudt, wat van je wordt verwacht in een bestuursjaar en zal de sollicitatieprocedure en bestuursvorming worden besproken.  Daarnaast zal bij iedere functie worden uitgelegd wat de werkzaamheden inhouden en is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Graag nodigen wij alle leden, eerstejaars en ouderejaars, uit die ge√Įnteresseerd zijn in wat het bestuur doet en wellicht zelf interesse hebben in een bestuursfunctie komend jaar of in de jaren daarna.

We hopen u in groten getale te zien op woensdag 22 maart! Mocht het voor u niet mogelijk zijn hierbij aanwezig te zijn, dinsdag 11 april organiseren wij een bestuursworkshop. Hierover volgt later meer.

Namens het bestuur,

Lotte Hoogkamer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden