BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp

Waarde leden,

Na een succesvolle seizoensstart op de Winterwedstrijden, maakt roeiend Nederland zich nu op voor een van ‘s lands mooiste wedstrijden: de Heineken Roeivierkamp.

Waar eenieder het seizoen normaal gesproken in het eigen nummer vaart, zal er op de Heineken alleen ruimte zijn voor een strijd in achten, met uitzondering van de lichte dames; die scullen uiteraard gewoon in een 4*. Deze grote nummers vragen dan ook om vereende krachten van roeiverenigingen, en ook Saurus zal in een aantal mooie combinaties aan de start verschijnen. Zowel eerstejaars zwaar als tweedejaars zwaar stapt in een volledig rood-wit gekleurde boot, beiden in combinatie met Laga. Saskia gaat in rood-groen-wit samen met de dames van Argo de strijd aan, en Gerard zal in een ware regenboogcombinatie stappen met gebundelde krachten van Phocas, Okeanos en Aegir. Daarnaast zullen onze eerstejaars lichte dames, en eerstejaars lichte heren uiteraard in hun eigen nummer de strijd aangaan met de andere ploegen in het eerstejaarsklassement.

De Heineken dus, een prachtige vierkamp op de Amstel met het volgende programma:

Op zaterdag de 2500m en 250m, op zondag volgen de 5000m en 750m.

Zaterdagavond zal traditioneel uiteraard wederom de Oud-Saurus borrel plaatsvinden.

Ik hoop u dan ook veel (oud)-Sauriërs langs de kant te mogen begroeten.

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden