|

Inschrijven SIR

Waarde leden,

De inschrijvingen voor de Saurus International Regatta zijn geopend! Op 18 februari zullen de studentenroeiers uit Nederland en het buitenland naar Maastricht trekken om op de Zuid-Willemsvaart de strijd met elkaar aan te gaan voor dat felbegeerde SIR-blik. Velen van jullie hebben je al opgegeven als vrijwilliger, maar schrijf je nu ook in als roeier! Start deze mooie wedstrijd met je jaarteam, genootschap, verticaal, commissie of in elke andere samenstelling die je kunt bedenken. Voor de eerstejaars is deelname zeker belangrijk, aangezien het een onderdeel is van de Sparladder.

Opgeven voor de wedstrijd doe je door mij een mail te sturen met de namen van de roeiers, de eventuele stuur en het boottype dat je wilt starten. De SIR commissie zal met het indelen van de vrijwilligersshifts rekening houden met je starttijden.

Graag ontvang ik jullie inschrijvingen voor woensdag 1 februari. Hierna zal de bootindeling gemaakt worden en zullen de overgebleven boten eventueel verhuurd worden aan andere verenigingen. Wanneer je je na deze deadline inschrijft kan ik je dus niet garanderen dat er een boot voor je beschikbaar is.

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden