BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing NKIR

Waarde leden,

Morgenochtend zal om 09.00 uur exact voor het eerst het ‘Eye of the tiger’ uit de speakers schallen in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Het is namelijk weer tijd voor de NKIR; het Nederlands kampioenschap indoor roeien. Oftewel ‘ketting trekken voor gevorderden’. De meest bizarre wedstrijd van het jaar. De crème de la crème van roeiend Nederland verzamelt zich een hele dag in een ijskoude, kale sporthal met 2 lange rijen ergometers, terwijl nog geen kilometer verderop die prachtige Bosbaan helemaal leeg blijft. Doodzonde eigenlijk, maar we weten allemaal waar we het voor doen; hier word je hard van, hier wordt karakter gekweekt. Want zoals de grote Govert Viergever zegt; afstappen is als in je broek plassen in de winter, eerst is het lekker warm, maar dan zit je ermee.

Voor de eerstejaarsploegen is het tevens het eerste moment om te testen of de ingeslagen weg goed lijkt te lopen, en om de directe concurrentie voor aankomend seizoen eindelijk te bekijken.

Kortom; 10 december 2016 wordt een spannende dag! Ik hoop vele Sauriërs op de tribunes te mogen begroeten, zodat we met al onze aanmoedigingen ervoor kunnen zorgen dat de atleten in Saurus-rood morgen niet in hun broek plassen, maar juist boven zichzelf uit zullen stijgen. Hier beneden vindt u uiteraard de starttijden, met daarbij vermeld ook het nummer van de ergometer waar u uw aansporingen tot zal kunnen richten. Tot morgen!

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Starttijden:

09.00 DCl

Dominique Vrouwenvelder (plek 22) Roos Rooijakkers (plek 17)

10.30 LDN

Saskia Verhoef (plek 6)

11.00 LN

Tom van Kraaij (plek 11) Ino van der Heijden (plek 32)

11.15 DN

Ida Dommerholt (plek 2) Anne Coppelmans (plek 27) Kirsten Reijbroek (plek 35) Juliette van de Boel (plek 42)

11.45 N

Luc Frissen (plek 9) Daan Grievink (plek 35)

12.00 N

Camiel Coolen (plek 11) Thom Severijn (plek 14) Niek van Venrooij (plek 23) Thomas de Bekker (plek 41) Jasper Keuning (plek 49)

13.30 J18

Daan van Haasteren (plek 36)

15.15 DCl4

Lienke Roos, Britt Bourguignon, Eline Jagtenberg, Paulien Brandsen (plek 41-44)

16.30 LDEJj4

Saurus-Argo combi: Evy Paulussen, Anne-Aimee Dabekaussen, Keet van den Heuvel, Tineke van Dort (plek 29-32)

17.00 LEj8

Henry Harrisson, Daan Bulthuis, Jeroen Woudstra, Luuk Wilhelm, Thibaut Provost, Till Wichmann, Tim Mori, Tom van Mierlo (plek 33-40)

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden