BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Elfsteden Roeimarathon

Waarde leden,

Jaarlijks wordt op de vrijdag(nacht) en zaterdag na Hemelvaart de vermaarde Elfsteden Roeimarathon gehouden. Komend jaar zal dit op 26 en 27 mei zijn. In estafetteteams zullen een kleine 210 kilometer afgelegd worden over de Friese wateren. Ploegen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 12 personen, die het traject in een C2x+ roeien. Deze marathon is al jarenlang een succes binnen Saurus en biedt een unieke ervaring om deze beroemde route per boot af te leggen. Durf jij de uitdaging aan en wil je de Elfsteden Roeimarathon starten? Stuur dan een mail naar competitie@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden