BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Coachcursus

Waarde leden,

Roeiers met harde halen, taarten en blikken komen natuurlijk niet uit het niets. Zij komen voort uit keihard trainen, maar bovenal uit de begeleiding van hun coaches. Vind jij het leuk om een ploeg te helpen verbeteren? Om roeiers te pushen en hen te helpen hun doel te behalen? Kom dan naar de coachcursus en leer hoe je dit het beste kan doen! De cursus zal in twee sessies gegeven worden, waarin verschillende aspecten van het coachen besproken en geoefend zullen worden. Iedereen is welkom op deze cursus: of je nu wedstrijdcoach, NOOC coach of roeier bent, maar ook als je gewoon interesse in coaching hebt! Het eerste deel van de cursus zal op dinsdag 6 december om 19.00 plaatsvinden. Het tweede deel van de cursus wordt op donderdag 15 december om 19.00 gegeven. Inschrijven voor de cursus kan via de evenementenregistratie.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker en Anke Gielen
Vice-voorzitter en competitiecommissaris & Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden