BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Hel van het Noorden

Waarde leden,

De dagen worden steeds korter, de november vrieskou is weer een feit, en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen; het is tijd voor de Hel van het Noorden.

De ultieme winterse beproeving in het verre Groningen, over een afstand van maar liefst 6 kilometer.

De wind lijkt zich redelijk afzijdig te houden dit weekend, wat zou betekenen dat de Hel van het Noorden dit jaar gelukkig wel weer verroeid zal worden.

Aan de start verschijnen morgen drie ploegen in het Saurusrood.

Als eerste komen Ino van der Heijden en Tom van Kraaij in actie in het LHSB2- veld. In een veld met 7 inschrijvingen zullen zij hun best gaan doen de concurrentie het vuur aan de schenen te leggen. De mannen starten in het tweede veld van de eerste Heat, en zullen dus rond 10.06 uur Groningse tijd de startlijn passeren.

Vervolgens zal Saskia Verhoef in het LDSB1x alles geven wat ze in zich heeft. In een veld dat naar alle waarschijnlijkheid gedomineerd zal worden door grote namen als Marieke Keijser en Anne-Marie Schonk, zal de uitdaging vooral liggen in de eigen prestatie! Het lichte dames skiff veld is als 5e aan de beurt in dit eerste blok, de starttijd is gepland om 10.29 uur.

Om 14.15 uur exact zal Gerard van der Velden in het SB1x veld de baan over gaan. In een veld met maar liefst 34 inschrijvingen belooft het een spannende dag te worden op het Eemskanaal!

Ondanks de verre reis vanuit Maastricht naar Groningen hoop ik uiteraard morgen wat Saurus-support langs de kant te mogen begroeten!

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden