BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Selectiebekendmaking 2016

Waarde leden,

De afgelopen weken hebben de roeiers in de Actieve Roeiperiode alles uit zichzelf gehaald in aanloop naar deze datum; maandag 21 november. De dag die roodomrand in alle agenda’s heeft gestaan, de zenuwen die getracht werden nog even uit te stellen door zich vol overgave in het gala-weekend te storten, kortom: D-day! Vanavond zal er bekend worden gemaakt welke roeiers dit jaar de eer hebben plaats te mogen nemen in een wedstrijdboot. Wie het genoegen heeft om deze boten te gaan sturen zal de komende twee weken nog even spannend blijven, de bekendmaking van de stuurvrouwen (louter vrouwen lopen stuurselectie dit jaar) zal op pakjesavond volgen.

Aansluitend aan de bekendmaking van de selecties zal de kersverse wedstrijdsectie gezamenlijk dineren bij de Twee Heeren. Vervolgens zal dit hele gezelschap zich naar onze sociëteit begeven, om dit bijzondere moment met u allen te kunnen vieren. Naar verwachting zullen de roeiers rond 21.30 op Saurus arriveren.

Bij deze wil ik u dan ook van harte uitnodigen om vanavond samen met ons het glas te komen heffen op wedstrijdsectie 2016-2017!

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden