BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Lustrumcommissie

Waarde leden,

Het klinkt wellicht nog ver weg, maar het komt stiekem al heel dichtbij. Aankomend kalenderjaar zullen wij op de 27e mei wederom de oprichting van Saurus vieren. Dit jaar zal de Dies Natalis echter ook in het teken staan van de start van het zevende lustrum welke op 27 mei 2018 knallend zal worden afgesloten. In het lustrumjaar worden er traditiegetrouw vele mooie activiteiten georganiseerd. Het afgelopen lustrumjaar is er een roeiwedstrijd georganiseerd, heeft er een liftwedstrijd plaatsgevonden en is er door vele teams gestreden om de lustrumcup. Ook heeft er een gala plaatsgevonden en is er een almanak uitgegeven. Andere mooie mogelijke initiatieven zijn een vlootschouw, cabaret of een oud-ledendag.

De afgelopen maand hebben wij als bestuur met het hoofd van de lustrumcommissie, Annelot Pannekoek,  samengezeten om het een en ander voor te bereiden en nu zijn we op het punt aangekomen om de commissie te vormen. Ben jij vanaf dit moment tot en met 27 mei 2018 beschikbaar en in Maastricht? Heb jij interesse om bovenstaande activiteiten te organiseren of heb jij mooie andere plannen die een toevoeging aan het lustrum zouden zijn? Wil jij samen met de lustrumcommissie een fantastisch lustrumjaar neerzetten? Dan hebben wij jou nodig!

Stuur voor vrijdag de 25e van november een korte motivatie naar lustrum@msrvsaurus.nl. Na de 25e zullen wij zo snel mogelijk de commissie bekendmaken zodat deze aan de slag kan gaan om alles te gaan verwezenlijken. Wij hebben er zin in, jij hopelijk ook!

Met rood-witte groet,

Lotte Hoogkamer
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden