BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Argo Najaars

Waarde leden,

Deze zaterdag zal alweer de laatste wedstrijd van de najaarsbokaal geroeid worden op de Argo Najaars Slotwedstrijden. Op het Wageningse water zullen de twee D4+ boten, de D2x boot en de H4+ boot strijden op een achtervolgingsrace van twee keer 1000m met keerboei. Voor de laatste keer dit kalenderjaar zullen de ploegen varen tegen hun concurrenten van de afgelopen maanden, en zullen zij de kans hebben om nog een keer te laten zien wat ze in huis hebben. Met name voor het Saurus 1 D4+ team is het een spannende wedstrijd: zij staan momenteel gelijk met Laga en Asopos op de 1e plaats en maken morgen dus niet alleen kans op de winst van de Argo Najaars, maar ook op de winst van de najaarsbokaal. Ook de D2x boot is met hun 2e plek in de tussenstand nog steeds in de running voor de bokaalwinst. De eerste wedstrijden zullen om 8:45 van start gaan.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden