BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Nuon Club Competitie- tussenstand

Waarde leden,

Ook dit jaar doet Saurus weer mee aan de Nuon Club Competitie. Dit is een wedstrijd waarbij sportverenigingen een prijs kunnen winnen voor het beste energiebesparende idee. De winnaar wordt bepaald door het publiek, dus ik roep jullie allemaal op om tussen donderdag 27 oktober 9:00 uur tót 16 november (oftewel tot en met dinsdag 15 november 23:59 uur) te stemmen op Saurus via https://clubcompetitie.nuon.nl/Maastrichtse Studentenroeivereniging Saurus. Morgen wordt er een tussenstand door Nuon gepubliceerd. De prijs is een welgetelde 10.000 euro dus doe dit vooral! De inzending is ook via voorgaande link te bekijken.
Mocht je al gestemd hebben kan je dit bericht natuurlijk als niet verzonden beschouwen.
Met rood-witte groet,

Max Straatman
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden