BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Nabeschouwing Novembervieren

Waarde leden,

Afgelopen weekend hebben de Novembervieren plaatsgevonden op de Amstel.

Aan de start lagen twee boten met Saurus-rood aan boord. Saskia roeide in een combinatie met de lichte dames van Skøll in het LDN4* veld. Na enkele succesvolle trainingen op de Amstel zijn zij erin geslaagd een 5e positie te behalen in een veld met 9 inschrijvingen.

Ook onze tweedejaars zware heren zijn naar Amsterdam gegaan om het succes van de Tromp vervolg te geven. Vlak na die wedstrijd was er nog een wisseling van de wacht: de lege plek van Erik Meis werd opgevuld door Daan van Haasteren, en zo werd een nieuwe combinatie met MWC geboren. Benieuwd of ook in deze opstelling resultaat kon worden geboekt, werd reeds op zaterdag afgereisd naar onze hoofdstad om op de Amstel te kunnen trainen. Die laatste puntjes op de “i” hebben zich op zondag zeker uitbetaald. In een spectaculaire race waarbij zowel Asopos als Nereus 2 op volle vaart voorbij werd gevaren, werd op slechts 1 seconde afstand van Nereus 1 op een fantastische tweede plaats gefinisht. Zo zien we maar weer dat ook op 4K elke seconde telt, desalniettemin een geweldige prestatie van deze heren.

Ondanks de regen was het een mooie dag aan de Amstel. Nu op naar de Hel van het Noorden!

Met rood-witte groet,

Anke Gielen

Wedstrijdcommissaris h.t.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden