BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Eetspeurtocht

Waarde leden,

Voor wie houdt van lekker eten, goed gezelschap en een beetje afwisseling staat er op maandag 14 november een mooie activiteit te wachten. Tijdens de jaarlijkse eetspeurtocht zullen de eerstejaars jaarteams zorgen voor een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht, waar per gang op een andere locatie van genoten kan worden. Geef je op met je jaarteam, boot, commissie of genootschap in een groep van maximaal zes personen en ervaar de kookkunsten van onze eerstejaars! Opgeven kan tot en met 11 november via een mail naar competitie@msrvsaurus.nl of via de inschrijflijsten die rond zullen gaan op de kroeg.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden