BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Teampresentaties en zoek-je-coach

Waarde leden,

Aanstaande donderdag 20 oktober zullen de kersverse jaarteams zich voorstellen op de teampresentatieavond. Afgaande op de uiteenlopende jaarteamnamen van dit jaar belooft het een creatieve avond te worden. Lijkt het je leuk om de jaarteams beter te leren kennen en te begeleiden tijdens trainingen en het NOOC seizoen? Om een hechte band op te bouwen met de eerstejaars en hen de fijne kneepjes van de roeisport te leren? Kom dan donderdagavond naar Saurus! De eerstejaars zullen op deze avond namelijk op zoek gaan naar hun coach. Dit jaar zal er ook een algemene coachpoule gevormd worden. Vind je het dus leuk om te (leren) coachen en af en toe bij te springen bij roeimiddagen? Schrijf je dan ook in voor de coachpoule. Hopelijk zie ik u allen op donderdagavond!

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden