BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Clubselectie

Waarde leden,

Afgelopen weekend is de Actieve Roei Periode van start gegaan. Uit de vele enthousiastelingen die zich hiervoor aangemeld hebben zullen uiteindelijk de wedstrijd- en top C4 boten samengesteld worden. Voor de ouderejaars competitieroeiers zal in de komende maanden een aparte clubselectie plaatsvinden. Ben je ouderejaars en wil je dit jaar fanatiek blijven roeien of sturen? Schrijf je dan in voor de clubselectie! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl. Lijkt het je leuk om een fanatieke groep roeiers te coachen komend jaar? Ook dan ben je welkom om mij een mail te sturen. Er zal binnenkort een bijeenkomst volgen voor alle geïnteresseerden waarin de inhoud van de clubselectie periode besproken zal worden en er vragen gesteld kunnen worden.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden