BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

ALMA Rowing Race

Waarde leden,

De universiteit van Luik heeft ons uitgenodigd om op zondag 23 oktober 2016 deel te nemen aan de ALMA Rowing Race. Op deze race komen de euregionale universiteiten van Aachen, Luik, Hasselt en Maastricht samen om in 8+ boten te racen over 5000m. De wedstrijd wordt verroeid op de Maas in het centrum van Luik. Er kan gestart worden als Heren 8+ of Mix 8+. Lijkt het je leuk om de strijd aan te gaan met Duitse en Belgische ploegen en deel te nemen aan deze wedstrijd? Laat dan je interesse weten door een mail te sturen naar competitie@msrvsaurus.nl.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden