BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Voorbeschouwing Knorresteijn Memorial Regatta

Waarde leden,

Zaterdag 8 oktober zal in Enschede de Knorresteijn Memorial Regatta verroeid worden. Deze wedstrijd is 4400 meter lang, en kenmerkt zich door een extra uitdaging van het rondmaken bij een keerboei op 2200 meter afstand. Zowel in het D4+ veld als het D2x veld zullen de clubdames de eer van Saurus hoog houden. Na de succesvolle uitkomsten van afgelopen weekend zullen beide damesploegen meestrijden voor de winst van deze wedstrijd. De D4+ Clubdames 1 staan momenteel op een gedeelde eerste plaats met Asopos in de stand van de Najaarsbokaal, en zullen ook dit weekend de strijd met deze concurrenten aangaan. Als allereerste van het blok zullen zij de start passeren en zijn zij vastberaden de overige ploegen achter zich te laten. De D2x dames staan momenteel op de tweede plek in de Najaarsbokaal. Met de afwezigheid van de dames van Proteus-Eretes op de Knorrensteijn, die er vorige week als enigen in slaagden om de Saurus dames voor te blijven, liggen ook voor hen de kansen open tijdens deze wedstrijd. Beide ploegen zullen om 13.45u starten in Blok 4.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden