BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Introsprints & Foute Fitness Feest

Waarde leden,

Zaterdag 8 oktober zullen op de Zuid-Willemsvaart de introsprints plaatsvinden. Over een afstand van 300m zullen de eerstejaars tegen elkaar strijden om te bepalen welk teampje het hardst kan roeien. De eerste boten zullen om 10.00 het water op gaan. Rond 18.00 zullen de eerste taarten van het seizoen uitgereikt worden aan de winnaars van de introsprints. Ik hoop u allen in grote getale op de kant te mogen verwelkomen om de eerstejaars aan te moedigen tijdens hun eerste wedstrijd.

Traditioneel gezien zal deze dag afgesloten worden met het Foute Fitness Feest op de sociëteit van Saurus. Dit feest zal om 21.00 beginnen. Met een versoepeling van de mores, een afspeellijst vol foute hitjes, en en wijde variëteit aan badpakken en sportleggings belooft het wederom een mooie avond te worden. Ook hier hoop ik jullie in grote getale, en in de foutste outfits, te mogen verwelkomen.

Met rood-witte groet,

Birgit Bekker
Vice-voorzitter en Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden