BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Werkzaamheden rond Bosscherweg en Noorderbrug

Waarde leden,

Middels dit bericht wil ik jullie er van op de hoogte stellen dat vanaf a.s. maandag 6:00 de Bosscherweg gedurende een week helemaal is afgesloten bij de spoorwegovergang en vanaf de maandag erop voor een periode gesloten is aan één kant. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon naar Saurus komen, al dan niet via kleine omleidingen.

Voor auto’s daarentegen zal de omleiding via de Brugstraat (België) lopen. Houd dus rekening met extra reistijd indien je met de auto komt. Vanaf 3 oktober tot eind december zal auto- en vrachtverkeer richting de Noorderbrug of het centrum worden omgeleid via België.

De werkzaamheden rondom de Boschpoort zullen plaatsvinden tot en met het voorjaar in 2017, dus tot die tijd zal er vaker sprake zijn van afsluitingen en omleidingen. Het is te hopen dat de weg naar Saurus zo veel mogelijk toegankelijk blijft, we houden jullie op de hoogte.

Voor meer gedetailleerde informatie kan je mij altijd mailen.

Met rood-witte groet,

Kim Verschuuren
Botenhuiscommissaris h.t.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden