|

Openingstijden

Waarde leden,
De eerste week van lichting 16-17 zit er alweer op, het zonnetje heeft zich teruggetrokken en de boten zijn al volop in gebruik. Om te voorkomen dat een training niet door kan gaan vanwege een dichte deur zijn hier wat afspraken die wij als bestuur met jullie willen maken:
Het botenhuis is doordeweeks geopend vanaf half negen tot 20:00h, behalve vrijdag, dan zal het gebouw om 18:00h sluiten.
Wil je in het weekend trainen of buiten de openingstijden? Stuur dan een mail met jouw aanvraag naar de botenhuiscommissaris. Aanvragen moeten 24 uur van te voren worden ingediend en aanvragen voor het weekend vóór donderdag twaalf uur ‘s nachts. Tijdens AV’s mag er niet worden getraind.
Met rood-witte groet,
Kim Verschuuren
Botenhuiscommissaris h.t.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden