BEPERKT VAARVERBOD

Er mag geroeid worden maar er gelden beperkingen


|

Slaapplekken introductieweekend

Waarde leden,

De evenementenregistratie voor de slaapplekken op het introductieweekend is geopend. Als je wilt overnachten op het introductieweekend, zal je een slaapplek moeten reserveren via de evenementenregistratie. De kosten zullen maximaal 9 euro per nacht bedragen. Verder dien je alleen een slaapzak en een hoeslaken mee te nemen, er zijn namelijk bedden aanwezig. Iedereen die ingeschreven staat ontvangt bij aankomst op locatie  een polsbandje.

Het slapen in auto’s zal niet worden toegestaan, ook niet als deze op de aanliggende weg staan. Heb je geen slaapplek, dan zal je om 22:35 uur op de laatste bus worden gezet of met de taxi naar het station worden gebracht. De kosten die hiervoor gemaakt zullen worden zijn voor jezelf. Dit zal streng gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden ontstaan.

Schrijf je allemaal snel in en tot op het weekend.

Ik hoop iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag!
Met rood-witte groet,

Chris de Haas
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden