|

Opzegging Lidmaatschap

Waarde leden,
Is het moment aangebroken om je lidmaatschap te beëindigen bij de mooiste vereniging van Maastricht, houd dan rekening met de deadline. Conform de statuten dient je opzegging uiterlijk 4 augustus 2016 ontvangen te zijn bij de secretaris om per 1 september 2016 lid af te zijn. Stuur hiervoor een e-mail naar secretaris@msrvsaurus.nl.
Je zal een bevestiging ontvangen van je opzegging. Je opzegging zal per 1 september verwerkt worden, eventuele openstaande posten dienen nog wel voldaan te worden.
Wil jij na het beëindigen van je lidmaatschap nog wel verbonden blijven met de vereniging en in contact blijven met je lichtingsgenoten en andere vrienden, word dan lid van Oud-Saurus. Oud-Saurus is de officiële oud-ledenvereniging der M.S.R.V. Saurus.
Lid worden van Oud-Saurus kan al vanaf 35 euro per jaar, maar mag naar eigen inzicht altijd verhoogd worden om zo een extra steentje bij te dragen aan de vereniging.
Ga jij in het collegejaar 2016 – 2017 voor vijf aaneengesloten maanden, of langer, naar het buitenland, maar wil je nog geen afscheid nemen van Saurus? Dan is er een mogelijkheid tot het aanvragen van stagekorting. Deze stagekorting is aan te vragen bij de penningmeester. Stuur hiervoor vóór 1 september 2016 een e-mail naar penningmeester@msrvsaurus.nl met je reden tot aanvraag.
Alle deadlines en mogelijkheden staan ook vermeld in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.
Met rood-witte groet,
Felix Dijkstal
Secretaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden