|

Voorbeschouwing Winterwedstrijden

Waarde leden,

Afgelopen weekend reisden wedstrijdsectie en Club8+ af naar Brugge om de laatste stappen te zetten voor het langebaanseizoen. Het weer was boven verwachting en de trial op zondag liet zien dat iedereen veel geleerd had op het Belgische water. Coaches en gastcoaches: veel dank voor jullie inzet!
Komende zaterdag zullen we zien wat dit harde werk heeft opgeleverd: dan gaan onze wedstrijdploegen voor het eerst de strijd aan op het water met de rest van Nederland. Eerstejaars Zwaar en Eerstejaars Lichte Dames gaan proberen hier hun eerste klassementspunten te verdienen en ook bijna alle andere roeiers gaan de uitdaging aan om de 5 kilometer in Delft zo snel mogelijk af te leggen.
De oplettende kijker heeft wellicht al gezien dat er twee boten ontbreken bij de inschrijvingen. Jos is hard bezig om zijn rib te laten herstellen van een langdurige blessure maar is helaas nog niet heel genoeg om te racen.
Ook de Eerstejaars Dames zullen niet starten door vervelende blessures in hun ploeg. Elines polsblessure is zelfs na langdurig rusten nog niet over, waardoor zij samen met haar coaches heeft besloten om dit seizoen niet verder te roeien. Louise heeft rugklachten en zal tot en met de Head niet roeien. Anke zal daarom meedoen in hun combinatie met Phocas op de Heineken en de Head, maar roeit op de Winterwedstrijden gewoon in haar skiff.

Ik pak mijn regenbroek in en zal er zijn om onze ploegen naar de finish te schreeuwen. Hopelijk u ook!

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden