|

Kamprechterscursus

Waarde leden,

Op 5 maart 2016 zal de 3de editie van de Saurus International Regatta plaatsvinden. Om deze dag succesvol te laten verlopen hebben wij de hulp nodig van vrijwilligers! Naast de gebruikelijke shifts hebben wij ook kamprechters nodig. Heb jij interesse om om de SIR in goede banen te leiden, maar ben je nog niet in het bezit van een kamprechter B predicaat? Dan hebben we hier de oplossing voor! Op woensdag 13 januari (vanaf 19:00) wordt er op Saurus een kamprechterscursus aangeboden. Hierop volgend zal op woensdag 20 januari een examen afgenomen worden. Na het behalen van je kamprechter B predicaat kun je de taak van kamprechter uitvoeren op de SIR evenals op andere nationale roeiwedstrijden. Deze kamprechterscursus wordt gratis aangeboden.

Een korte beschrijving van de taak van een kamprechter. Als kamprechter (scheidsrechter) vorm je vaak een brug tussen de deelnemers en het publiek aan de ene kant en de wedstrijdorganisatie aan de ander kant. Je bent een belangrijk onderdeel van de wedstrijdorganisatie tijdens het evenement. Dit geeft je de kans achter de schermen van een wedstrijdorganisatie te kijken. Doordat je ook in nauw contact staat met de deelnemers en het publiek is het belangrijk dat je je ook in hun situatie kunt inleven.

Pak deze kans en geef je snel op via de evenementenregistratie!

Met rood-witte groet,

namens de SIR-commissie,

Sara Franke

Penningmeester h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden