|

Voorbeschouwing Tromp Boat Race

Waarde leden,

Afgelopen weken hebben onze middengroepen de barre oktoberkou getrotseerd om zich in hun kleine nummers voor te bereiden op de race van morgen: de Tromp Boat Race. Zware en lichte roeiers, grote namen en bleue tweedejaars zijn door elkaar geloot voor een spannende achtervolgingsrace over 5,3 kilometer.
Vijf dames zullen deze uitdaging aangaan in hun skiff. Petra, Lana en Anne-Marleen zullen dit doen in het DSB1x-veld. Zij hebben hard geoefend op doorkeren en zullen na vele spoelhalen dit weekend laten zien hoe goed zij inmiddels het tempo omhoog kunnen krijgen.
Bij de lichte dames is de concurrentiestrijd opgevoerd: waar Tamara en Jacoline voorheen nog samen streden in een dubbeltwee, zullen zij zich nu afzonderlijk moeten bewijzen in het LDSB1x-veld.
Ook de heren zijn ruim vertegenwoordigd; Jos, Joost en Gerard skiffen in het SB1x-veld, Jorn in het LSA1x-veld en Ino in het LSB1x-veld. Na een lange, vervelende trial, met de striemen van de laatste aanvaring nog op de buik (de boten zijn nog heel, geen zorgen) en een tapeje om de pols zijn zij helemaal klaar om te laten zien wat ze kunnen.
Thom en Alexander zetten hun petjes achterstevoren en zullen samen de sterren van de hemel racen in het SB2–veld. Tijmen en zijn grote vriend en tweezonderpartner Erik waren dit ook van plan, maar door een vervelende blessure kan Erik helaas niet starten. Gelukkig is Marius van Proteus-Eretes zo vriendelijk om mee te roeien waardoor ook ┬áTijmen in het SB2–veld mee kan doen.

Het belooft een spannende en net iets minder koude dag te worden. Ik hoop u langs de Hilversumse kant te zien om deze bikkels aan te moedigen!

Met rood-witte groet,

Nienke Spaargaren
Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden