|

Afroeidiner en sluiting botenhuis

Waarde leden,

De afroeiperiode loopt bijna op zijn einde, tijd voor een goede afsluiting! Zaterdag hebben natuurlijk al de introsprints en het faute fitnus feest plaats gevonden, maar geen goede afsluiting zonder het Afroeidiner. Donderdag 8 oktober zal het afroeidiner plaatsvinden bij “ Onder de Brug”. Jullie zijn welkom vanaf 19:00 en het diner zal aanvangen om 19.30. Adres: Maastrichtersteenweg 212, 3770 Riemst- Vroenhoven in België. Om deze reden zal het botenhuis vanaf 18.00 gesloten zijn.

Naast het diner zal er aansluitend een feest op dezelfde locatie plaatsvinden. Het feest begint om 23:00 en vanaf dan zijn leden, gekleed in tdv, welkom.

LET OP: pinnen is niet mogelijk dus neem contant geld mee voor de drank.

Met rood-witte groet,

Chris de Haas
Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden