|

Voorbeschouwing PEil

Waarde leden,

Aankomend weekend zullen we met alle compo- en clubroeiers afreizen naar Delft om hier bij de PEil 4,5 kilometer af te leggen. De korte afstanden laten we voorlopig achter ons, het gaat nu echt om techniek en uithoudingsvermogen. Geen finales, één kans, één keer alles geven wat je hebt.

Uitslapen zit er voor de mannen van de Top C4 dit keer niet in, zij zullen op zaterdagochtend, samen met Dames 5, het spits afbijten. De HNOT en Skoll Cup waren voor de Top C4 mannen ontzettend succesvol, bij de Rottebokaal lag de druk hoog en kwam het er niet helemaal uit. Inmiddels hebben ze een intern trainingsweekend achter de rug en zijn ze er weer helemaal klaar voor. Op dit moment hebben ze een mooie 6e plek bij de NOOC- bokaal, zouden het ze lukken aankomend weekend weer in die top 5 te komen?

Naast de bovengenoemde teams zullen ook de mannen van de Integracie hun eerste wedstrijd van het seizoen roeien. Bij de eerdere weekendjes begon het toch weer te kriebelen en afgelopen weken stapten de mannen regelmatig de boot in om de te trainen voor deze 4,5 kilometer. In het HervC4+ veld starten 3 ploegen, gaat het ‘One Erection’ lukken om met hun eerste wedstrijd samen meteen een taart binnen te halen?

Later op de dag zullen Dames 3 (Sautaas) en Dames 2 (Homies) nog alles geven op de 4.5 km.

De dames van de Top C4 zullen dit weekend het feestje hoogstwaarschijnlijk overslaan, want ook voor hen geldt dat ze zich vroeg moeten melden en dus vroeg zullen starten.

Niet alleen voor deze dames is het de moeite waard om vroeg aanwezig te zijn, Puck Peltenburg en Saskia Triscos zullen hun eerste wedstrijd in het D2x veld starten!

In het middagblok hoeven we ons ook niet te vervelen. De mix 2x met Vera en Alex zal om 13:50 van start gaan.

Het laatste blok van het weekend zullen dames 4 (Phalanx), dames 6 (Hippurus) en Heren 2 alles op alles zetten om deze afstand zo snel mogelijk af te leggen.

Zou een zonnig weekend ons dit keer wel gegund zijn? We blijven hopen, maar gelukkig weten we inmiddels dat we ook met regen en kou een fantastisch weekend kunnen hebben samen.

Kom langs in Delft, pak een fiets en moedig onze compoploegen die 4,5 kilometer aan.

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden