|

Heimweek bestuur De Vries

Waarde leden,

Aanstaande zondag, 19 april pakt bestuur Kerckhoffs de koffers en gaat een weekje tot rust komen in een ver oord. Bestuur De Vries zal, onder leiding van P De Vries, de honneurs waarnemen deze week. Het wordt een mooie week met vele activiteiten. Hier nog één keer alles op een rijtje.
Zondag zal het festijn aanvangen met de Welcome Back Borrel. Kom na de Hollandia om 21.00 uur op de sociëteit een biertje drinken om deze week met ons in te luiden. Er zal ook een pubquiz zijn waarin de goede oude tijden zullen worden getoetst! Maandag staat er om 19.00 uur een lekkere mensa klaar en daarna de teampresentatie van Hakuna Regatta en Hariboot, in het thema van de infameuze jetski . Op dinsdag is er de mogelijkheid om vanaf 20:00 uur met Peter het materiaal een opknapbeurt te geven. Woensdag vindt het Grootsche Commissie bierspel plaats! Opgeven kan met een team van 5 en door te mailen naar Jasper Jonkers! Uiteraard mag je ook met een team van 5 meedoen als je niet in een commissie zit. Het zal om 21.00 uur beginnen en het spel zal bestaan uit meerdere onderdelen in de vorm van een bier-circuit. Er is een mooie prijs te winnen! Op donderdag is er de mogelijkheid om eens op de Maas te roeien vanaf 15.00 uur. Iedereen kan zich inschrijven, het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Je mag met een ploeg inschrijven of alleen, in het laatste geval plaatsen we je dan bij anderen in de boot. Als je als ploeg inschrijft, zet dat dan bij de bijzonderheden en vergeet dan geen stuur te regelen. Na het roeien staat er om 19.00 uur een knaloranje mensa klaar, geheel in het thema van de Viramitas Koningsborrel die om 21.00 uur van start zal gaan. Omdat onze P een grootse fan van kaas is, zal er op vrijdag vanaf 11.00 uur een lekkere ‘Dat-slaat-op-kaas-brunch’ klaarstaan voor iedereen die zin heeft. Dus schuif lekker aan na/voor het coachen of kom samen met ons je kater verwerken. Vanaf 15.00 uur zullen we de week afsluiten met de VriMiBo ‘Geniet Ur van’, met Urthel speciaalbier voor 1,80! Tijdens deze VriMiBo zal tevens de Sjaarsvlag worden uitgereikt, dus mis het niet!

We hopen jullie allemaal te zien deze week!

Bestuur De Vries

In short: Wat & Hoe?
Zondag: Welcome back borrel & Pubquiz, 21.00 uur sociëteit
Maandag: Mensa & Sjaarsfeest
Dinsdag: Klussen met Peter om 20.00 uur
Woensdag: Bierspelcircuit, inschrijving via Jasper Jonkers
Donderdag: Maasroeien om 15.00 uur, inschrijven via evenementenregistratie & Oranje mensa + Viramitas Koningsborrel vanaf 21.00 uur.
Vrijdag: Dat-slaat-op-kaas-brunch om 11.00 uur & VriMiBo ‘Geniet Ur van’ vanaf 15 uur op de sociëteit.

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden