|

Nabeschouwing Heineken NOOC Openingstoernooi

Waarde leden,

Afgelopen weekend heeft in, het toch wel wat regenachtige, Hilvarenbeek het Heineken NOOC Openingstoernooi plaatsgevonden. Op zaterdag stapten de Heren Top C4 als eerste de boot in en lieten zij zien waar zij de afgelopen maanden voor hebben getraind. Met een tijd van 1:47,2 haalden zij met gemak de A-finale van H1. Het starten van de A- finale bracht toch wat spanning met zich mee, wat resulteerde in een 4e plek. Net uit de boot konden de mannen nog niet helemaal tevreden zijn met deze 4e plek, maar nu kijken we er met trots op terug!

Op zaterdag startten ook Dames 2 (Homies) en Dames 3 (Sautaas) en Dames 5 (Vesper/Stef Stuntboot). Zij wisten respectievelijk de B- finale, C- finale en D- finale te halen.

Op zondag begon de dag met regen en bestond ook de rest van de dag uit regen. Weer of geen weer, onze teams stapten de boot in en andere Sauriërs pakten hun paraplu of regenjas om alle teams bij de finish aan te moedigen. Na een geslaagd slipje- in- een- paal feest en een korte nacht in een tent beet Dames 4 (Phalanx) op zondagochtend het spits af. Met een tijd van 2:16,0 kwamen zij in de E- finale terecht. In de middag startten Dames 6 (Hippurus), Heren 2 en Dames 1 (Top C4). Als verzopen katjes kwamen zij na 2 voorwedstrijden de boot uit en kregen we te horen dat vanwege de harde regen en wind alleen de A- finales nog gevaren zouden worden. Met een tijd van 2:01,3 hadden de Dames Top C4 een plek in de A- finale verdiend. Ook zij werden 4e in deze A- finale.

De oplettende lezer mist hier de uitslag van de clubheren in het B4+ veld.  De mannen waren te laat bij het vlot en werden daardoor gediskwalificeerd.

We hebben genoten van dit weekend, hopelijk biedt de Skoll Cup ons iets meer zonnestraaltjes en kunnen de teams in hun ingedeelde poule weer strijden voor de felbegeerde taarten.

De volledige lijst met uitslagen is terug te vinden op: http://regatta.time-team.nl/nooc/2015/results/c83.php

Met rood- witte groet,

Corine Peters

Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden