|

Maastricht Symposium

Waarde leden,

Sinds een aantal jaar wordt er in samenwerking met S.V. Koko, S.V. Circumflex, M.S.V. Tragos en M.S.R.V. Saurus het Maastricht Symposium georganiseerd.

Het Maastricht Symposium is een leerzame dag waarbij interessante sprekers komen en er workshops worden gegeven door zowel commerciële als maatschappelijke bedrijven. Kortom, het biedt de perfecte kans voor studenten om te netwerken en daarmee een kijkje te nemen in een leven na hun studententijd.

Het Comité Koning Willem I, de organisatie van het symposium, zorgt ervoor dat alles op deze dag naar behoren verloopt. Ben jij geïnteresseerd om met grote bedrijven in contact te staan en belangrijke sprekers naar Maastricht te halen? Dan is deze commissie misschien wel de uitdaging die jij voor volgend jaar zoekt!

Indien je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen door te mailen naar voorzitter@msrvsaurus.nl

Met rood-witte groet,

Philippe Kerckhoffs
Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden