|

Voorbeschouwing Winterwedstrijden

Waarde leden,

Great things are done by a series of small things brought together.”- Vincent van Gogh

Stel je voor: Zaterdagochtend, 21 februari 2015. Door de zenuwen wordt je om 05:57 uur wakker, drie minuten voordat je wekker afgaat. Je ogen wijdopen, je spieren gespannen, mentaal klaar om te gaan. Je moet eten want anders ben je niks waard, maar gelukkig zitten er nog 4 of 8 mensen bij je aan de ontbijttafel die precies hetzelfde ervaren als jij. Samen sta je sterker, zowel op het water als bij het ontbijt.

Zoals boven staat beschreven, zullen veel van onze eerstejaars wedstrijdroeiers en stuurtjes zich voelen aankomende zaterdag wanneer hun allereerste wedstrijd zal plaatsvinden: de Winterwedstrijden. De eerste wedstrijd van het (lange baan) seizoen, de eerste echte krachtmeting, de eerste kans op klassementspunten, de eerste wedstrijdzenuwen.. alles wat het roeien zo mooi maakt.
Voor onze ouderejaars bieden de Winterwedstrijden een mooie kans om te zijn wat de competitie inhoudt voor komend seizoen. Door een aantal zieken en blessures wordt er helaas nog niet in vol ornaat gestart (in vierzonders), maar de mannen en dame gaan alles van zich laten zien in de kleinere nummers, waar veel lef voor nodig is.

Waar? Proteus-Eretes, Delft
De naam van het water? De Schie
Afstand? 5 kilometer
Wie starten er en wanneer?
Zaterdag

Blok 1 10:00 B1x Gerard van der Velden
DEj8+ Fleur van Heest, Michelle Verheijden, Lienke Roos, Sabien Hamers, Maud Karstenberg, Tessa Jansen, Saskia Verhoef, Anke Gielen. Stuur: Maud van Maren.
Blok 2 13:00 DN1x Dominique Vrouwenvelder
N2- Jos van der Holst, Alexander Pennings
LN2- Jorn Ketelaars, Lucas Knooren
LEj8+ Thomas Diemel, Taam Maas, Ceryl Kuijpers, Lars Holger Plato, Nathan Fagoe, Stijn Duijn, Ino van der Heijden, Egid van Bree. Stuur: Lea Pfeifer
Blok 3: 16:00 Ej8+ Luc Frissen, Willem van Boven, Aaron Klijs, Thom Severijn, Edmar Jager, Tijmen Gelsing, Erik Meis, Olivier Arts. Stuur: Lara Gil Jung
LDEj4* Tamara Oderkerk, Jacoline Kleijn, Anne-Aimée Dabekaussen, Djamila van Kamp. Stuur: Lieke Buijs

Dus, de eerste kans voor Saurus om te laten zien wat we waard zijn op het water. Dat wil je niet missen! Kom en zorg voor net dat stukje extra support waardoor onze ploegen net iets harder gaan en net die taftjes voorbij gaan van de tegenstanders.

Voor Saurus en het erevlot van Proteus- Eretes!’

Met rood-witte groet,

Diederik Sanders

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Sauru

s

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden