|

Studenten Carnavalsgala // Koop je tickets nu!

Waarde leden,

Zoals jullie allen niet onbekend, is het carnavalsseizoen weer begonnen. Een aantal Sauriërs heeft afgelopen 11 november op ‘’de Vriethof’’ in Mestreech onder het genot van een heerlijk pélske het vastelaovendseizoen geopend.

Om de studenten in Maastricht te laten integreren met de Maastrichtse carnavalstradities, wordt er jaarlijks door M.S.R.V. Saurus, M.S.V. Tragos, SV Koko en SV Cirfumflex in samenwerking met de Tempeleers (dé carnavalsvereniging van Maastricht), een studenten carnavalsgala georganiseerd.

Op dit gala maak je kennis met de carnaval zoals de echte Mestreechteneere dit vieren, inclusief de Maastrichtse Prins Carnaval, die zal langskomen! Alles gebeurt natuurlijk in stijl, want een gala is geen gala zonder een dresscode. Deze zal dan ook ‘black tie’ zijn met een ‘carnavaleske touch’.

Het gala zal plaatsvinden op woensdag 21 januari 2015 vanaf 21:00 in d’n Hiemel. Voor de mensen die deze locatie niet kennen, het ligt midden in het centrum, dus wees gerust.

Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Kaarten bestel je door je aan te melden op de evenementenregistratie of door te mailen naar tempeleersgala@gmail.com Op de komende kroegavonden zullen er door de Accie ook kaarten verkocht worden.

De Maastrichtse studentengezelligheidsverenigingen zullen hun kroegen tijdens het gala sluiten. Gevolg hiervan is dat de kaartverkoop erg voorspoedig gaat, dus wees er dus snel bij! Zorg dat ook Saurus vertegenwoordigd is op dit mooie carnavalsgala!

Veer zien uuch gere de 21e! Alaaf!

Met rood-witte groet,

Philippe Kerckhoffs

Voorzitter h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden