|

Stuurselectiebekendmaking

Waarde leden,

Roeien in een 8 is een kunst an sich waarin de roeiers het penseel zijn en hun bladen, als verf op het canvas, in het water worden ingepikt. Echter, de stuur is de hand van de kunstenaar. Zonder wie schilderijen op kleuterwerkjes lijken, zonder wie roeiers als Duracell konijntjes op speed zijn. Juist, ongecontroleerd, teugelloos en individualistisch. Als kapitein op schip, bepalen zij de koers en handhaven de bemanningsleden.

Om deze redenen is er dit jaar extra aandacht besteed aan het selecteren van de beste stuurtjes voor onze eerstejaars ploegen. Aankomende maandag, 24 november om 22:00, zullen zij dan ook met veel trots worden gepresenteerd op de bar. Kom dat zien en aanschouw de nieuwe Stuurtjes voor het wedstrijdseizoen van 2015!

Lichte Holland 8 H4K

‘Voor Saurus en het erevlot!’

Met rood-witte groet,
Diederik Sanders

Wedstrijdcommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden