|

Spareribs eten & bierestafette

Waarde leden,

De strijd om de BURT- bokaal is van start gegaan en maandag 17 november vindt de eerstvolgende activiteit plaats. Dit jaar blijft de bierestafette niet bij een bierestafette, maar wordt deze activiteit voorafgegaan door een diner met het bestuur, dit in de vorm van spareribs eten bij de Twee Heeren! Schrijf je snel in via de evenementenregistratie! Indien je geen spareribs lust of mag is er de mogelijkheid te kiezen voor een heerlijke salade of een kipgerecht. Geef dit even aan bij de opmerkingen. We zullen om 18.30 verzamelen we bij de Twee Heeren, na het eten zullen we met z’n allen richting de kroeg gaan, waar om 21.15 te bierestafette zal aanvangen.

Opgeven kan t/m zaterdag 15 november.

Ouderejaars let op! Het spareribs eten is alleen voor de eerstejaars, maar bij de bierestafette zijn jullie ook van harte welkom om mee te doen of aan te moedigen.

Met rood- witte groet,

Corine Peters Competitiecommissaris h.t. der M.S.R.V. Saurus

Reacties zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden